Λεύκανση

Λεύκανση

 

 

Μόνο ο οδοντίατρος μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια !

Η λεύκανση στο ιατρείο ή το σπίτι είναι σύμφωνη με τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία για απόλυτη ασφάλεια (2011/84/EU)

Η λεύκανση είναι η μέθοδος που αφαιρεί της δυσχρωμίες των δοντιών και σας δίνει ένα πιο όμορφο , πιο νεανικό και πιο υγιές χαμόγελο.

Είναι πολύ πιο αποτελεσματική από λευκαντικές οδοντόπαστες ή λευκαντικά που διατίθενται σε φαρμακεία , supermarkets, internet  κλπ γιατί αυτά απαγορεύεται εκ του νόμου να έχουν συγκέντρωση άνω του 0,1% υπεροξειδίου του υδρογόνου.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε προιόντα που παράνομα διατίθενται σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς την επίβλεψη οδοντιάτρου γιατι εγκυμονούν ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται πληρούν τις αυστηρότερες κοινοτικές οδηγίες οπότε με την επίβλεψη οδοντιάτρου είναι απόλυτα ασφαλής.

Η αλλαγή του τόνου των δοντιών εξαρτάται άμεσα απο την κατάλωση τροφών που περιέχουν χρωστικές , αν μειώσουμε και τις συνθήκες που προκαλούν χρωστικές το αποτέλεσμα αυξάνει σε διάρκεια. Αν μετά από καιρό θέλουμε να δώσουμε πάλι ένα πιο λευκό τόνο στα δόντια τότε δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πάλι όλη την διαδικασία άλλα μόνο ένα μικρό μέρος της.

Ουσίες όπως ο καπνός , ο καφές , το κόκκινο κρασί , το τσάι ή οι φράουλες κ.λ.π.

Θα πρέπει να αποφευχθούν οι ουσίες που προκαλούν χρωστικές για 2-3 εβδομάδες.

Μια ευαισθησία είναι πιθανό να προκληθεί για κάποιες μέρες η οποία όμως υποχωρεί πλήρως . Αν προκληθεί θα πρέπει να ενημερωθεί ο οδοντίατρος για να δώσει οδηγίες.

Η λευκαντική οδοντόκρεμα δεν μπορεί να προσφέρει το θεαματικό αποτέλεσμα της λεύκανσης , μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί εάν θέλουμε να διατηρήσουμε για πιο μακρύ διάστημα την λεύκανση.